Over mij

Mijn naam is Saskia Kenbeek. Mijn burn out in 2012 heeft mij leren ontdekken wie ik werkelijk ben. Gevoelens wegberedenerend, signalen van mijn lichaam negerend. Mijzelf steeds aanpassend aan vermeende verwachtingen van anderen, waardoor ik geen verbinding meer met mijzelf had. Regelmatig uitgeput, soms zelfs niet meer in staat om op mijn benen te blijven staan en me dan moeten terugtrekken in het donker, stilte nodig en migraine. Wachten tot het weer overgaat. En me intussen schuldig voelen dat ik er weer niet voor mijn gezin kon zijn.

Ik kwam er achter dat ik hoogsensitief ben.  En ik begrijp nu waarom ik het zo’n opgave vond om met de kinderen naar een pretpark te gaan. Al die energieën van zoveel verschillende mensen. Al die geluiden  door elkaar heen. Het trok me helemaal leeg, ik kon er niet door slapen en lag (weer) misselijk in mijn bed.  Het was geen onwil, het was geen luiheid, het was me gewoon te veel.

Mijn interesse in  spiritualiteit is ook ontwaakt. En na een paar jaar heel veel over verschillende onderwerpen te hebben gelezen en diverse online cursussen te hebben gevolgd,  besloot ik een cursus Trance Healing te gaan volgen. Als ik thuis blijf ben ik ook elke paar weken overprikkeld ziek. Dan kan ik net zo goed ergens naar toe gaan wat ik echt leuk vind en daarna overprikkeld ziek zijn, was mijn redenatie.

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om voor mijzelf te kiezen.  Energie door mijn handen te voelen stromen vind ik zo iets magisch! Het ontroert me, het vervult me met ontzag. En andere mensen voelen het ook als ik mijn handen op hen leg! Ze ervaren warmte, tintelingen en pijn trekt weg. En ik doe dat! Ik kan dat!

Na Trance Healing ben ik Reiki I gaan doen, en Reiki II, en Reiki III. Al een aantal jaar ben ik Reikimaster.

Ook kwam Sensi-therapie op mijn pad. Waarbij door middel van lichamelijke therapie aan de onderliggende emotionele klachten worden gewerkt. Eigenlijk is Sensi-therapie een mix van heel veel holistische therapieën op het gebied van energie, massage, acupressuur, voedingsmiddelen, celzouten, edelstenen waarbij iemand alleen behandeld wordt met die therapie-onderdelen die zij/hij echt nodig heeft.

De opleidingen Sensi-therapie en Sensi-plus-therapie hebben mij erg geholpen om te laten zien wie ik ben. Ik heb tientallen oefen-cliënten behandeld en iedere keer als ik iemand vroeg voor een behandeling moest ik vertellen wat Sensi-therapie is. En steeds had ik het gevoel dat ik met  ‘rare dingen’ bezig was. Dat mensen MIJ raar zouden vinden. Maar iedereen die ik schoorvoetend benaderde en vertelde over mijn energiewerk, reageerde enthousiast en geïnteresseerd. En tijdens de behandeling klopte het ook steeds wat ik vertelde over emotionele thema’s bij mijn cliënten. Waren ze verrast, onder de indruk, of in tranen.

Werken met energie vind ik magisch. En ik wil jou dat ook graag laten ervaren. Daarom heb ik een aantal online cursussen ontwikkeld zodat je zelf ook kunt gaan Spelen met Spiritualiteit. 

Sinds 2019 ben ik onafhankelijk distibuteur voor Healy. Een apparaatje voor frequentietherapie dat je thuis en onderweg helpt om je fysieke, emotionele, mentale en spirituele balans te vinden.

Naar Healy Frequentietherapie

Naar de online cursussen

Naar de online energie inwijdingen

Naar mijn energetisch aanbod