Edelstenen

Je mag mijn edelstenen lenen. Wil je weten hoe?

Posted On maart 22, 2019 at 11:51 am by / Reacties uitgeschakeld voor Je mag mijn edelstenen lenen. Wil je weten hoe?

 

Een edelsteen komt nooit alleen.
Sinds mijn eerste steen vlak voor mijn burn out in 2012 heb ik een flinke verzameling opgebouwd. En nog steeds komen er stenen bij. 

Het bijzondere van edelstenen is dat ze energie uitstralen. Dat voel je als je een steen in je hand houdt of op je lichaam legt in een edelsteenlegging

Maar je voelt het ook vanaf een foto. Of op je beeldscherm. Van je laptop of je mobiel.
Ik heb een paar van mijn edelstenen op de foto gezet. En daar mails van gemaakt. Die ik graag naar jou wil sturen.

Je mag mijn edelstenen lenen.  5 dagen. In de vijfdaagse Crystals. Gratis.
Je voelt, ziet, ervaart de energie van mijn edelstenen. Gewoon vanuit de mail. Zoals je deze mail nu ook leest. 
Wonderlijk? Ja. 
Bestaat niet? Ga het maar ervaren.
Er is zo veel meer mogelijk met energie dan waar wij weet van hebben. Elke keer weer merk ik: als je het kan bedenken, dan kan je het ook doen.

Dus zo had ik bedacht om jou mijn edelstenen vanaf een beeldscherm te laten voelen. Het verschil in energie tussen de ene en de andere steen. Je een edelsteenlegging te laten doen. Ook als je zelf geen edelstenen hebt. En om jou een healing te geven met universele energie waarbij ik ook edelstenen gebruik. 

Allemaal via de mail
En als je dat wil – heel leuk en echt een meerwaarde – dan ben je naast de mails ook van harte welkom in de besloten Facebookgroep.

 

En wat ik bedacht heb, dat kan ik ook doen. Dat werkt. Dit is de tweede keer dat ik de vijfdaagse Crystals geef. De vorige keer waren de deelnemers verrast dat dit allemaal mogelijk is met edelstenen. 

 

“Dankjewel voor deze 5 dagen, mijn interesse voor edelstenen is gegroeid, voor mij een eerste ervaring, heel bijzonder????” Rita Visser-Kok

“Dank voor deze mooie 5 dagen❣️ Prachtig, hoe je kan omgaan met edelstenen, ik heb veel geleerd.” Ingrid Druyven

 

Wil je het ook proberen? De energie van edelstenen voelen? Ik zou het heel leuk vinden als jij dit keer ook mee wil doen. Of opnieuw mee wilt doen als je vorige keer al hebt meegedaan. Andere opdrachten, andere edelstenen. Misschien heb je je zelfs al ingeschreven. 

“Ik vind het heel fijn om edelstenen te hebben….te gebruiken in het water en zoals nu bij de meditatie van Saskia. Was erg fijn deze 5 dagen, dank je wel❤️” Dorien Groeneveld

 

Doe je mee? Crystals is gratis. Vijf dagen lang ontvang je elke dag een mail waarin je de energie van edelstenen gaat voelen. 
Ervaren dat 2 stenen verschillend aanvoelen
Een meditatie met een edelsteen, 
Een edelsteenlegging
Je ontvangt zelfs als je wil een healing met edelstenen.
En we beginnen met energie zien….. tijdens het reinigen van je edelsteen. 

Crystals start op 3 april, en je kunt je vanaf nu inschrijven. Gratis dus. En ook vrijblijvend. Met als je wil naast de mails extra edelstenen energie in de besloten Facebookgroep.

 

“Ik heb enorm genoten van deze 5-daagse! Dankjewel Saskia voor alle liefde en kennisdeling. En ook alle deelnemers ???????????????? Zo leuk te zien, dat er zoveel liefhebbers zijn. Ik heb heel veel stenen, ook bijzondere, ben er dagelijks mee bezig, maar weet ook een heleboel nog niet. ‘Ik MOET wat met mijn stenen, maar weet niet precies wat’, dacht ik steeds. ⭐⭐⭐ Ik laat het zich nu gewoon maar ontvouwen???????????????????? Jane te Lintelo, NLP Master Coach, edelsteen- en bloesemtherapie, Medische Praktijk Te Lintelo Oudenbosch, www.praktijktelintelo.nl

 

Klik op de paarse knop en vul je email en voornaam in. Een paar minuten daarna ontvang je al een eerste mail van mij.

 

Ik doe mee met 5 dagen Crystals

Wil jij voor 5 dagen mijn edelstenen lenen?